Skip to main content

Veeloo bestaat 5 jaar en dat vieren we. Om ons 5-jarig bestaan te vieren zetten we zowel bestaande als nieuwe klanten in de bloemetjes.

Facebook actie *

Voor onze bestaande klanten verloten we in totaal 50 cadeaubonnen via Facebook. We werken hiervoor samen met 10-tal handelaars uit de regio. De bonnen hebben een waarde tussen de 5euro en 50euro en zijn inwisselbaar bij de handelaar die vermeld staat op de bon.

Onze partners: Bakkerij Benth, Josephine Donuts, Juwelier Bosmans, Bakkerij Lowie, H2I foodmarket, Frituur Stintjes, ‘T kriebelend Idee, JustALittleCabin & Ninoseafood.

5 voordeel weken **

Van 28 november 2022 tot eindejaar lopen 5 voordeel weken. Bezoekers genieten dan van 5% korting op het volledige assortiment, bovendien krijg je bij aankoop van een elektrische fiets 5 jaar gratis service aan huis én 5 jaar garantie ipv 2jaar. De uitgelezen kans dus om 2023 zorgeloos tegemoet te rijden!

* De cadeaubonnen zijn eenmalig te gebruiken en de handelaar zal niet teruggeven op het bedrag van de bon. Bonnen zijn geldig tot 30/06/2023
** Actie enkel van toepassing voor bestellingen/aankopen die gedaan worden van 28/11/22 tem 31/12/22 – Actie is niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen – Aangepaste voorwaarden van toepassing voor gespreide betaling – E-bikes via fietsleasing komen niet in aanmerking voor deze actie
Kalender