De elektrische plooifiets, alleen maar voordelen...

U bent hier

Het is al lang duidelijk dat de elektrische fiets in opmars is. Op vlak van verkoop in België won de elektrische fiets het vorig jaar ruimschoots van de klassieke fiets. Maar ook de elektrische plooifiets wint aan populariteit. Het is niet zomaar een hype, maar een echte revolutie op het vlak van mobiliteit.

  • Een vouwfiets is compact

Door zijn geringe omvang is de elektrische plooifiets ideaal voor stadsmensen die weinig bergruimte te over hebben. Een vouwfiets is in een paar seconden opgeklapt en past probleemloos in je appartement of berging.
Eenvoudig mee in elke lift, zo krijg je hem snel op je verdieping! 

Je neemt hem ook handig overal mee: in de koffer van de wagen, in de mobilhome, op de trein …
Door zijn compacte omvang heeft hij trouwens een vinnig en wendbaar rijgedrag.

  • Klein in omvang, groots in comfort 

Een elektrische vouwfiets is kleiner, dus iets lichter dan een klassieke e-bike. Toch boeten ze weinig of niet in aan comfort. Voorzien van comfortabele middenmotor, schijfremmen en 9 versnellingen... luxe toch.

  • E-bike koning van de stad

De vouwfiets is vandaag de dag méér dan gewoon maar een extra fiets, het zijn volwaardige en praktische fietsen voor dagelijkse of regelmatige fietstochten. Hij is ideaal voor verplaatsingen in het stadscentrum, even naar de bakker doe je voortaan met de plooifiets! Hij past zelfs in de lift van een appartementsgebouw.

  • Jouw compagnon de route

Door zijn compacte omvang past een vouwfiets probleemloos in de koffer van je auto of in de laadruimte van de mobilhome. Zo kan je hem perfect meenemen op vakantie, steden bezoeken en mobiel blijven op verlof!

Alle voordelen van een volwaardige elektrische fiets dus, maar in een compacte vorm.

Ontdek de OYO

ADVERTENTIE OYO-kl.jpg