Skip to main content

Wist je dat er een onderhoudsvriendelijk alternatief bestaat voor de fietsketting? Een riem (ook wel belt genoemd) gaat zo’n 3 keer langer mee dan een gewone ketting. De riem is licht, roest niet en gaat ook niet piepen. Elektrische fietsen met riem zijn daarom uitermate geschikt voor mensen die heel wat kilometers doen door weer en wind.

Een e-bike met riemaandrijving is iets duurder in aankoop maar als je veel fiets win je dit zeker terug, want de riem aangedreven fiets moet dus minder vaak op onderhoud.

Een elektrische fiets met riem uitproberen kan met een vrijblijvende testrit die je boekt via ons online testritaanvraag formulier.

Ken je Veeloo nog niet? Wij zijn een lokaal merk van elektrische fietsen uit de denderstreek met winkels in Ninove, Aalst en Dendermonde. Voor service moet je bij Veeloo niet eens de deur uit, want met onze mobiele servicewagens komen we ook aan huis… Heel veel service dus op al onze e-bikes!

Al onze elektrische fietsen hebben een Bosch middenmotor en worden in België geassembleerden gelakt. Overtuig jezelf met een testrit in 1 van onze winkels of bij je thuis…

Veeloo Cinco met riem aandrijving
Veeloo Cinco met riem aandrijving

vul onderstaande kortingscode in bij je testrit aanvraag en krijg je riemupgrade gratis.

KORTINGSCODE = RiemGratis

*niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen

Kalender