Elektrische fiets met service aan huis

U bent hier

Advies & testrit op locatie

Laat je gegevens na voor een vrijblijvende testrit en één van onze Veeloo e-bike specialisten zal met jou een afspraak vastleggen. Op het afgesproken tijdstip komen wij langs met een selectie Veeloo fietsen.

Ter plaatse adviseren wij je bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast geven we ook tips en advies rond het gebruik en veerkeersveiligheid. We maken het mogelijk om in je vertrouwde omgeving de verschillende e-bikes uit te proberen. We nemen hiervoor de nodige tijd, zodat geen overhaaste beslissingen worden genomen.

Overtuigd van onze kwaliteit? Dan kan je samen met onze expert de gewenste elektrische fiets bestellen. Betalen kan eenvoudig met de kaart. Als de fiets in voorraad is, wordt hij binnen de week rijklaar bij jou thuis afgeleverd, zo kan je meteen op weg!

aanhuis.jpg

Levering aan huis

Op het moment van de bestelling, leggen we meteen de datum van levering vast. Je fiets zal vervolgens door iemand van onze mensen op maat worden afgesteld en voorzien worden van eventuele accessoires.
De rijklare e-bike wordt geheel gratis bij jou thuis geleverd en je kan meteen in alle comfort de weg op.

Onderhoud op locatie (nu 2 jaar gratis)

Onze ervaren fietstechnieker gaat dagelijks de baan op voor een jaarlijks aanbevolen onderhoud aan huis. Ondanks dat we enkel kwaliteitsfietsen leveren, heeft een elektrische fiets nood aan een regulier onderhoud. We bieden hiervoor diverse servicepakketten aan, op basis van je gebruik gaan we samen met jou op zoek naar het pakket dat het best bij je behoeften aansluit. Verplaatsingskosten zijn steeds voor onze rekening en ook de eerste onderhoudsbeurt is geheel gratis!

De levensduur van je elektrische fiets verlengen? Enkele tips om in acht te nemen!

Herstelling

Bij een defect of problemen contacteer ons voor een herstelling aan huis. Kan het probleem niet ter plaatse worden opgelost, dan kunt je beroep doen op een vervangfiets.

Pechverhelping 24/7 (nu 2 jaar gratis)

Pech onderweg? Dan kan je beroep doen op onze pechverhelping. De klok rond hulp bij pech, diefstal of een ongeval met uw fiets. De Veeloo fietsbijstand is een samenwerking met VAB. Bij panne, ongeval of lekke band wordt je meteen geholpen. 24 uur per dag staan pechverhelpers paraat om je weer op weg te helpen of je veilig thuis te brengen.

Garantie

Bij Veeloo kan je  altijd rekenen op levenslange garantie op het frame, 2 jaar op de mechanische onderdelen en 2 jaar op de elektrische onderdelen. Garantieverlenging is mogelijk via één van onze servicepakketten. (Lees er alles over in onze brochure)

Defect binnen de garantieperiode? Dan geniet u kosteloze reparatie of vervanging.
Contacteer ons hier voor garantie.

Kan je fiets niet ter plaatse hersteld worden, dan kan je beroep doen op een gratis Veeloo vervangfiets.

Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn (zoals bijvoorbeeld banden en remblokjes) vallen buiten onze garantiebepalingen.

Verzekering

Absolute zekerheid bieden we aan met een optionele fietsverzekering. Een diefstalverzekering en/of omniumverzekering voor je fiets zorgt voor extra gemoedsrust. We helpen je graag om snel en eenvoudig je verzekeringsdossier mee op te maken.

E-bike trainingsdagen en individuele infosessies

Wil je op een ontspannen manier kennis maken met de elektrische fiets? We verzorgen ism Vlaamse Stichting Verkeerskunde een luchtige mix van theorie en praktijk met betrekking tot verkeersveiligheid en elektrisch fietsen. Een overzicht van onze opleidingsdagen in jouw regio kan je terugvinden in onze kalender.

Een persoonlijke infosessie kan ook.

opleiding-klein.jpg

Vraag je gratis brochure aan en kom meer te weten over onze servicepakketten en prijzen.