Fietslening, een e-bike voor iedereen!

U bent hier

Je elektrische fiets op afbetaling met de fietslening

De elektrische fiets is reeds goed ingeburgerd, maar de aankoop ervan is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Bij Veeloo willen we iedereen op de elektrische fiets krijgen die het voordeel van dit vervoersmiddel inziet.
Er zijn verschillende opties mogelijk om gespreid je e-bike aan te kopen.

Een fietslening bij jouw bank.

Heel wat banken zoals ArgentaBelfiusKBC en ING bieden daarom een fietslening aan met een extra voordelige rente tussen 0,80 procent en 1,50 procent. Koop je een e-bike van 2.500 euro met een lening verspreid over 24 maanden? Dan betaal je hier een intrest op tussen 20 en 40 euro.

Even een voorbeeldje
Je koopt een elektrische fiets ter waarde van 2.500 euro op afbetaling met een vaste debetrente van 0,80 procent. De looptijd van je lening bedraagt 24 maanden. Aan deze voorwaarden betaal je dan maandelijks 105,03 euro gedurende 24 maanden of 2.520,72 euro in totaal.

Een offerte van de fiets en een afspraak in je bank volstaat in de meeste gevallen om je dossier op te starten.

Veeloo biedt gespreide betaling aan 0%*

Een elektrische fiets aankopen met gespreide betaling zonder extra kosten? Dat kan ook rechtstreeks via Veeloo.
Veeloo biedt momenteel gratis financiering aan bij de aankoop van uw elektrische fiets. Dit kan op een termijn van maximaal 24 maanden. Opteert u voor gespreide betaling, dan vernemen we dit graag voor de opmaak van een offerte.

Spring eens binnen in Aalst, Dendermonde of Ninove voor meer informatie of bel 0800 62 332

(*) Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling. Contante prijs: 2499€. Voorschot: 99€. Kredietbedrag: 2400€. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage): 0%. Vaste jaarlijkse debetrentevoet: 0%. Duur: 24 maanden. 24 maandelijkse aflossingen van €100. Totaal te betalen bedrag op afbetaling: 2400€. 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD
Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever.
Adverteerder/V.U./Agent in nevenfunctie: Veeloo bv

Bekijk het aanbod