Skip to main content

Nu fietsen en gespreid betalen…

De elektrische fiets is reeds goed ingeburgerd, maar de aanschaf van zo’n e-bike blijft een serieuze investering. Bij Veeloo willen we iedereen op de elektrische fiets krijgen die het voordeel van dit vervoersmiddel inziet. Daarom bieden we de mogelijk om via een fietslening je elektrische fiets bij ons aan te kopen.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de investering van een e-bike wat dragelijker te maken.

Een fietslening voor je elektrische fiets bij jouw eigen bank.

Heel wat banken zoals Argenta (1,49%), Belfius (0,60%), KBC (O,69%) en ING (1,15%) bieden daarom een fietslening aan met een extra voordelige rente tussen 0,80 procent en 1,50 procent. Koop je een e-bike van 2.500 euro met een lening verspreid over 24 maanden? Dan betaal je hier een intrest op tussen 20 en 40 euro.

Even een voorbeeldje
Je koopt een elektrische fiets ter waarde van 2.500 euro op afbetaling met een vaste debetrente van 0,80 procent. De looptijd van je lening bedraagt 24 maanden. Aan deze voorwaarden betaal je dan maandelijks 105,03 euro gedurende 24 maanden of 2.520,72 euro in totaal.

Een offerte van je favoriete e-bike en een afspraak in je bank volstaat in de meeste gevallen om je dossier voor een fietslening op te starten.

elektrische fietsen Veeloo

Veeloo biedt gespreide betaling aan 0%*

Een elektrische fiets aankopen met gespreide betaling zonder extra kosten? Dat kan ook rechtstreeks via Veeloo.

Wij bieden momenteel gratis financiering aan op al onze elektrische fietsen. Dit kan op een termijn van maximaal 24 maanden. Opteert u voor gespreide betaling, dan vernemen we dit graag voor de opmaak van een offerte.

Spring eens binnen in AalstDendermonde of Ninove voor meer informatie of bel 0800 62 332

(*) Representatief voorbeeld: Lening op afbetaling. Contante prijs: 2499€. Voorschot: 99€. Kredietbedrag: 2400€. JKP (Jaarlijks Kostenpercentage): 0%. Vaste jaarlijkse debetrentevoet: 0%. Duur: 24 maanden. 24 maandelijkse aflossingen van €100. Totaal te betalen bedrag op afbetaling: 2400€.

Betaal je Veeloo stuk per stuk…

Veeloo fiets puzzel

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever. Adverteerder/V.U./Agent in nevenfunctie: Veeloo bv

Kalender