Skip to main content

Nu fietsen en gespreid betalen…

De elektrische fiets is reeds goed ingeburgerd, maar de aanschaf van zo’n e-bike blijft een serieuze investering. Bij Veeloo willen we iedereen op de elektrische fiets krijgen die het voordeel van dit vervoersmiddel inziet. Daarom bieden we de mogelijk om via een fietslening je elektrische fiets bij ons aan te kopen.

Er zijn verschillende opties mogelijk om de investering van een e-bike wat dragelijker te maken.

1. Een fietslening voor je elektrische fiets bij jouw eigen bank.

Heel wat banken zoals Argenta, Belfius, KBC en ING bieden daarom een fietslening aan met een voordelige rente rond de 3 procent. Koop je een e-bike van 2.500 euro met een lening verspreid over 24 maanden?

Even een voorbeeldje
Je koopt een elektrische fiets ter waarde van 2.500 euro op afbetaling met een vaste debetrente van 0,80 procent. De looptijd van je lening bedraagt 24 maanden. Aan deze voorwaarden betaal je dan maandelijks 105,03 euro gedurende 24 maanden of 2.520,72 euro in totaal.

Een offerte van je favoriete e-bike en een afspraak in je bank volstaat in de meeste gevallen om je dossier voor een fietslening op te starten.

elektrische fietsen Veeloo

2. Veeloo biedt gespreide betaling *

Een elektrische fiets aankopen met gespreide betaling zonder dat je naar de bank moet? Dat kan! Rechtstreeks bij Veeloo.

Wij bieden interessante financiering aan op al onze elektrische fietsen. Dit kan op een termijn van maximaal 30 maanden. Opteert u voor gespreide betaling, dan vernemen we dit graag voor de opmaak van een offerte. Ga hiervoor als volgt te werk:

  1. Maak een afspraak of kom langs
  2. Kies je Veeloo en we maken je een offerte op maat
  3. We behandelen samen met jou de financieringsaanvraag
  4. Bij goedkeuring van je aanvraag plaatsen we je Veeloo in bestelling
  5. Je Veeloo wordt door ons aan huis geleverd

Spring eens binnen in AalstDendermonde of Ninove voor meer informatie of bel 0800 62 332

(*)Representatief voorbeeld: Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 3,25%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 3,25%. Contant prijs: 2.899€. Lening op afbetaling. Kredietbedrag van 2.899€, voor een looptijd van 24 maanden, terugbetaalbaar in 24 maandelijkse aflossingen van 124,86€, totaal te betalen bedrag: 2.996,96€.
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit n.v. Adverteerder: Veeloo bv, agent in nevenfunctie, Kemelweg 1, 9473 Welle, BTW BE 0435.952.642, RPR Aalst. Het aangaan van een lening op afbetaling valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

Betaal je Veeloo stuk per stuk…

Veeloo fiets puzzel

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door de kredietgever. Adverteerder/V.U./Agent in nevenfunctie: Veeloo bv

Kalender