Klanten beoordeling

U bent hier

Wat klanten vinden van onze service?

"Beste, allereerst wil ik danku zeggen voor de tijd die jullie vrijmaken voor de mensen. En voor de zeer goede uitleg. Al op verschillende plaatsen geweest en nergens zo een goede uitleg gekregen als bij jullie"

Kevin N. - Halle

Bijna een jaar geleden 2 oyo plooifietsen gekocht,2000km gereden,prima fietsen,goeie service sympathiek team doe zo voort!

Johan Y - Aalst - Google

Het concept van Veeloo is erg handig en gebruiksvriendelijk. Men komt met de modellen bij u aan huis om ze te testen en te bekijken wat het beste past in je situatie. Ik stond vroeger eerder sceptisch tegenover elektrisch fietsen maar ben nu een overtuigd voorstander. Sinds ik mijn e-bike bij Veeloo heb aangeschaft moet ik veel minder tanken omdat ik hem gebruik om naar het werk te rijden (25km enkel) en ik gebruik hem eigenlijk voor alles waarvoor ik mijn auto niet persé nodig heb. Ik kan het alleen maar iedereen aanraden. Het team van Veeloo is ook geweldig met service na verkoop. Iets wat wel belangrijk is vind ik. kortom zeer tevreden!

Tim S - Temse - Google

Snelle en goede service, vriendelijk. Staan steeds klaar! We hebben er 2 fietsen gekocht, heel tevreden!

Rene E - Aalst - Google

Perfecte uitleg gekregen en ondersteund door een testrit.
Snelle service en levering van de Veeloo. Aanrader !

Tom L - Geraardsbergen - Facebook

Nadat er niemand opnam toen ik belde (op een avond), kreeg ik 2min nadien al een smsje waarbij ze mij konden helpen. Snelle service: Donderdagavond gestuurd, vrijdag gebeld, zaterdagochtend fiets komen halen en maandag had ik mijn fiets al terug. Ook de vervangfiets was heel handig. De fiets was zelfs gekuist. Heel vriendelijk

Jolien V. D. W. - Gent - Kiyoh

We kregen uiterst deskundig advies. Veeloo Aalst beschikt over een kleine gezellige toonzaal met een aantal heren- en damesfietsen voor ieders budget. We hebben testrit kunnen maken. Elektrische fietsen werden snel aan huis geleverd. Onderhoudsbeurt aan huis voorzien éénmaal per jaar. Onze oude fietsen werden tevens overgenomen. We hebben al genoten van onze aankoop. Elektrisch fietsen, een aanrader voor iedereen !

Anne B. - Aalst - Google

Service aan huis en ook het vertrouwen in de potentiele klant. Ik mocht de fiets gedurende voldoende tijd uitlenen en testen. Ik ben er nu al een tijdje mee aan het rijden en ben er zeer tevreden over. Heb nog geen aanspraak gemaakte op technische pechverhelping maar ga er van uit dat deze ook goed functioneert. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Geduldige en gedienstige verkoper.

Nadine D. G. - Schepdaal  - Kiyoh

heel vriendelijke en goede service .een plezier om mee te rijden , simpel in gebruik en stevig gebouwd . ik zou het iedereen willen aanraden om een electriche fiets aan te schaffen bij veeloo . ik neem nu eerder de fiets als de auto zelfs om boodschappen te doen . echt een plezier

Pascal R. - Haaltert - Google

Vriendelijke bediening. Veel uitleg en tips bij aankoop fiets. Tot nu toe goede service na verkoop.

Willy B. - Schellebelle - Kiyoh

Maandag werd mijn fiets geleverd, fietsen met een elektrische fiets is een leuke ervaring. Ik ben zeer tevreden over de uitleg en service van de mensen van Veeloo. Hopelijk kan in lang genieten.

Christine D. N. - Parike - Facebook

Heerlijk fietsen in La Douce France op de "WATERLOO". Batterij optimaal. Comfort ideaal! Enkel nog trappen. Dank je Jens.

Roger S. - Ninove - Google

Na een lange zoektocht kwam ik bij Veeloo uit en heb daar mijn eerste e-bike gekocht en heb er geen seconde spijt van gehad. De e bike is geweldig en de service die je krijgt is echt super. Ik ben echt echt een tevreden klant.

Daniëlle P. - Aalst - Facebook

Snelle service aan huis ideaal zeker aan te raden vriendelijk en correct werk na onderhoud fiets.
Zeker aan te bevelen aan iedereen die een elektrische fiets wil kopen niet twijfelen dus

Lut D. W. - Lokeren - Kiyoh

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn elektrische fiets bij Veeloo. Ik werd op een hartelijke en persoonlijke manier behandeld. De fiets is van degelijke kwaliteit. Sinds ik de fiets heb, kan ik me verder verplaatsen, zonder beroep te moeten doen op wagen of openbaar vervoer.
Ik zou meteen terug bij Veeloo een fiets kopen.

Tim G. - Denderleeuw - Facebook