Ninovieters kunnen 1 dag gratis e-bike uitproberen

U bent hier

Veeloo, wil e-bike promoten voor woon-werk en studenten.

Ninove 31 augustus 2018 - Persbericht

Veeloo, een nieuw Belgisch merk van elektrische fietsen met een all-in service aan huis, is sinds enkele maanden actief vanuit het centrum van Ninove. Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen met een gratis testrit aan huis. In de maand september gaat Veeloo nog een stapje verder, inwoners van Ninove kunnen namelijk gratis een e-bike uitproberen voor woon-werk of woon-school verplaatsingen.

 

De e-bike is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De elektrische fiets is niet langer het vervoermiddel bij uitstek voor senioren, het is tevens uitstekend voor woon-werk en verplaatsingen naar school. E-bikers sparen geld en tijd, werken aan hun conditie en dragen bij aan een schoner milieu.

Inwoners van groot Ninove krijgen nu de kans om een e-bike 1 dag gratis uit te proberen.

Voorwaarde is wel dat de enkele reisafstand tussen de 5 en 20 kilometer ligt. Zo kunnen gebruikers ervaren dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto.

 

Wil je ook het comfort van de elektrische fiets ervaren? Stuur dan een mail naar hallo@veeloo.be en reserveer er een! Of kom tijdens de autoloze zondag langs op de infostand in de Centrumlaan.