Veeloo, ons verhaal...

U bent hier

Veeloo komt bij je thuis met een uniek concept...

Zo gaan we te werk, deze video laat je alvast kennismaken met onze werkwijze...

 

 

“Ongetwijfeld één van de mooiste momenten uit mijn leven, het moment waarop ik mijn oudste dochtertje loslaat…  
Met haar 2 wieltjes probeert ze gracieus en vastbesloten haar evenwicht te behouden. Een nieuwe wereld gaat voor haar open, onze straat is vanaf nu haar speelterrein”

“Dit gevoel van trots en voldoening is exact wat we willen gaan herhalen met Veeloo. Mensen aanzetten om het zorgeloos genieten op de fiets te gaan herbeleven. De elektrische fiets zorgt ervoor dat je op een comfortabele manier meer kan en zal gaan fietsen. Maar net zoals bij mijn dochtertjes ben ik ervan overtuigd dat een klein duwtje in de rug extra zelfzekerheid zal geven.”

Jens – Zaakvoerder

bike.jpg

Een elektrische fiets kopen? Maar hoe begin je er in hemelsnaam aan?

  • Je kan het internet afschuimen, maar je raakt al snel verdwaald in het enorme aanbod. En zo’n investering wil je toch wel zeker eens van dichtbij gezien en gevoeld hebben!
  • Je kan ook langs bij je plaatselijke fietsenverkoper, maar heeft deze tijd om met jou de fietsen grondig te analyseren, je uitgebreid te adviseren en laat staan om met jou een testrit te maken?

Bij Veeloo willen we je graag van deze complexe zoektocht verlossen. We combineren de voordelen van online kopen met de service en het advies die je geniet bij je lokale fietsenwinkel. We selecteerden voor jou reeds de beste onderdelen en accessoires op de markt en stelden de perfecte fietsen samen.

Jouw elektrische fiets aan huis getest en geleverd, dat is Veeloo!

Comfort en vertrouwen

Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen. Een team van professionals staat daarom voor je klaar. Ze komen vrijblijvend langs voor een gratis testrit aan huis of op locatie naar keuze en begeleiden je zo om de fiets te kiezen die perfect in harmonie is met jou! Na ons bezoek zal je vertrouwd zijn met je e-bike.

Wees gerust

Bij Veeloo laten we je niet aan je lot over, want we rijden graag met je mee. We maken uitgebreid tijd om de fietsen grondig te bestuderen. Niet enkel de technische aspecten komen aan bod maar ook advies rond gebruik en verkeersveiligheid staan bij ons hoog op de agenda. Naast het testen aan huis bieden we een all in servicepakket voor levering, onderhoud, herstelling en pechverhelping. Meer hierover kan je terugvinden in onze brochure.

Waar wacht je nog op, reserveer snel een gratis proefrit bij je thuis!