Skip to main content

Waarom een e-bike testrit bij je thuis? Een elektrische fiets moet je testrijden alvorens over te gaan tot een aankoop. Bij Veeloo gaan we hier dan ook niet zo licht over. We nemen uitgebreid tijd om samen met jou de fietsen te leren kennen.

Hoe verloopt zo’n een e-bike testrit bij je thuis nu?

Kennismaking
Om te beginnen stellen we Veeloo even voor en belichten we het unieke van ons concept, nadien gaan we op zoek naar jouw noden. Wat is je fietsfrequentie? Hoeveel kilometer doe je gemiddeld bij een fietstocht? Waar hecht je zelf belang aan tijdens het fietsen? Heb je reeds ervaring met een elektrische fiets?
Door tal van eenvoudige vragen gaan we een profiel kunnen opmaken van welke type fiets het meest geschikt is.

Elektrische fiets vs gewone fiets
Een elektrische fiets is in grote lijnen een gewone fiets. Maar door toevoeging van enkele onderdelen bekom je een elekrische fiets. Wat zijn die componenten en waar moet je op letten bij deze onderdelen? We lichten het allemaal uitgebreid toe.

fiets op laptop

De Accu
We blijven iets langer stilstaan bij de accu, het gebruik ervan en waar je kan op letten om langer te genieten van dit kostbare onderdeel van de elektrische fiets.

Veeloo aanbod
Nu we weten hoe er een elektrische fiets technisch kan uitzien, gaan we over tot het overlopen van onze modellen en maken we een selectie van de fietsen die mogelijk voor jou interessant kunnen zijn.

Klaar voor de testrit?
Je bent nu klaargestoomd om de fietsen te ontmoeten! We ontdekken de kenmerken van de elektrische fietsen en overlopen even het gebruik van de verschillende modellen in de praktijk.

e-bike testrit aan huis

Samen op weg
We stellen de fiets af op jouw maat en gaan samen op weg.

De voordelen van een testrit in je buurt zijn niet min:

  • rijden in je vertrouwde omgeving heeft je een veiliger gevoel en je zal minder gestresseerd van start gaan
  • je kan het parcours vergelijken met hoe het voelde met je oude fiets
  • ervaar tegenwind en het gemak waarmee je deze kan trotseren
  • je partner kan meerijden en zien hoe je rijgedrag is ten opzichte van je vorige fiets
  • een heuvel in de omgeving gaan we niet uit de weg

Wind op kop kan ons niet stoppen en ook een helling in de buurt zal je niet klein krijgen met een elektrische fiets. We geven in tussentijd advies rond het gebruik van de versnellingen en de verschillende ondersteuningsniveau’s. We wisselen zo vaak van fiets tot je de ideale match hebt gevonden!

fietser met fluo hesje van Veeloo

The perfect match
Jouw perfecte match gevonden? Dan rest ons nog de servicepakketten te overlopen, eventuele accessoires te ontdekken en de leveringsdatum te prikken. En binnen de week ga jij op pad me je Veeloo e-bike.

 

Kalender