Skip to main content

Belgen gaan steeds vaker op vakantie met de camper of mobilhome. Dergelijke voertuigen zijn trouwens ideaal om je elektrische vouwfiets van Veeloo mee te nemen. Zo kan je er gezellig op uit trekken met de fiets tijdens je verlof. 

elektrische vouwfiets mee op vakantie in de wagen
Tijdens de zomer trokken we er massaal op uit. Met de wagen, maar ook steeds vaker met de mobilhome, camper of caravan, zo blijkt uit recent onderzoek. De laatste 2 jaar werden er steeds meer campers en mobilhomes verkocht, waarbij de verkoop met meer dan 30% gestegen is op een jaar tijd. 
 
Wij snappen waarom: zo’n huis op wieltjes geeft je enorm veel vrijheid. Bovendien is er behoorlijk wat opslagruimte aanwezig. Langs de achterzijde kan je doorgaans een kofferruimte terugvinden, waar perfect enkele vouwfietsen in passen. Zo ben je op reis nog mobieler en kan je overal heen met de e-bike!
Elektrische vouwfiets bij mobilehome

Het grootste voordeel van een vouwbare e-bike van Veeloo is dat je niet over een fietsendrager hoeft te beschikken om hem mee te nemen op vakantie. Onze elektrische plooifietsen wegen 3 kg minder dan een standaard e-bike model, maar ze boeten niet in op kwaliteit en degelijkheid. De Bosch middenmotor bevat heel wat vermogen en de actieradius van de beschikbare accu’s ligt tussen de 70 – 130 km. Met de brede banden en een stevig frame kunnen we stabiel rijgedrag garanderen.  
 
Trek jij er binnenkort nog op uit met de mobilhome, en heb je nog wat ruimte over in de wagen?
Ontdek dan snel ons aanbod elektrische plooifietsen via https://veeloo.be/elektrische-fietsen/ 

Kalender